Ahad, 10 Mei 2015

DJ SENDIRI TAK FAHAM

Makin tak faham aku dengan sistem yang ada sekarang ini... oh ye lama betul tak update blog..sebabnya kesibukan yang tak sibuk mana hehehe... Kalau nak cakap ke orang nanti..jika salah faham..lain maksudnya..biarlah ku tulis disini sebagai luahan yang terbuka..sebagai penyampai radio aku jadi keliru dengan pengurusan yang ada sekarang ini..makin cerca merba dibuatnya..eeemmm.. buat masa sekarang ini hanya mood kerja sebab tak de kerja lain... itu je..  kalau ada kerja lain lama dah chauww dengan cara begini.. Bermula dengan segala segmen yang aku terbitkan dihancuskan kerana mengikut cakap yang syok kendiri..emmm aku pun di cop syok sendiri..
Dulu aku menerbitkan Carta Rock..Belaian Jiwa dan bermacam jenis segmen "gila" kerana ingin cuba bersaing untuk mendapatkan rating dengan kebolehan yang ada pada diriku..kerana bagiku rating tu penting untuk siaran radio dan program yang rapat dengan pendengar.. Tak kira status apa jua kelayakan dan pendidikan seseorang itu..bila dengar radio adalah nak enjoy dengan muzik dan cara penyampai...atau perkataaan lain nak release. dan setiap program mestilah cuba menarik orang untuk mendengar...bukan makin jauh...mana ada orang nak dengar cerita pembangunan..cerita suratkhabar..cerita orang berniaga itu yang aku tak faham... itu bukan nak naik rating......

1 ulasan:

®سيتي نور زا berkata...

Hehehe... semakin kita cuba memahami semakin tak faham. Gitulah gayanya!

ENAM JALAN BAHAYA DI KELANTAN.

Enam laluan dikenal pasti sebagai laluan yang kerap berlaku kemalangan  di Kelantan, perkara ini ditegaskan oleh Ketua Polis Kelantan Deputi...