Jumaat, 12 Februari 2010

JAWAPANKU..

Ermm..seminggu sudah berlalu..Tak lama lagi rakan-rakan cina akan menyambut tahun baru..Berkotak dan berbakul jugak aku dapat limau mandarin dan kuih bakul yang yang beraga dari pendengar kaum cina..tak sangka pulak ramai..( alahai terperasan pulak dah!!!!)...Apapun terimakasih kepada mereka..Buka Folder Email..banyak juga yang tak sempat ku baca..kat Facebook ada gak yang kantoi..Friendster???..pun banyak..Kat Tagged tak buka-buka lagi..Dari banyak-banyak kiriman email..aku jawablah mana yang sempat.heh!! yang kelakarnya ada yang minta tips..tak mahu menghampakan aku berilahkan ilmu yang ada didadaku yang tak berapa nak bidang nie..Disini bersama pembaca yang lain aku perturunkan PETUA CARI PENYAKIT..
Tips ini khusus untuk mereka yang menpunyai lebih satu awek..yang tak ada awek dan takut pada aweks..dinasihatkan..tak payah bacalah..buang masa jer....Hehehehe..
1.Jangan bawa mana-mana gambar awek dalam dompet anda
2.Gunakan nama lelaki sebagai ganti nama awek-awek dalam handphone.
3.Biasakan pakai banyak minyak wangi yang bercampur-campur baunya..biar awek-awek anda keliru
4.Gunakan satu ganti nama yang sama untuk mereka semua..tujuan untuk mengelak dari anda tersasul dan terkantoi
5.Selalukan berbohong..kemudian minta maaf..kemudian bohong lagi..minta maaf lagi...bohong lagi..biar hidup mereka bercelaru...yessss!!!!...
Jika semua perkara diatas, anda lakukan..sahlah ada memang dari orang-orang yang terpilih..Sahlah ciri-ciri kebuayaan ada dalam diri anda..maka anda tergolong dalam golongan orang-orang yang menipu dan tak boleh dipercayai..maka insaflah...kepada yang bertanya soalan ini...Insaf..insaf..insaf..insaf..hari ini kita menipu..esok kita menipu..dan kita akan jadi penipu tegar..yang ketagih jika tak menipu..elakkan dari menjadi munafik...cheeeewahhh!!!!!!...inilah tipsnya...sekian...

3 ulasan:

zulkbo berkata...

dapat satu tip koi dari aok hari ni..pakai minyak wangi bercampo-campo baru ramai mak we tak leh cam..he he..behhhh.......

piewahid berkata...

heheheh... koi dh try gune minyok wangi bercampur2 tu keknyer xmjadi jugee. sbbnya bau bdn kuat pada bau minyak wangi!

Rodong Blogger berkata...

Bijok weh tips yang ande ni...

ENAM JALAN BAHAYA DI KELANTAN.

Enam laluan dikenal pasti sebagai laluan yang kerap berlaku kemalangan  di Kelantan, perkara ini ditegaskan oleh Ketua Polis Kelantan Deputi...