Isnin, 8 Ogos 2016

PETUA DAPATKAN ANAK

Ada Pasangan yang sudah lama berkahwin tapi masih lagi tidak dikurniakan anak.Berbagai usaha telah dilakukan tapi masih gagal.Ada yang kecewa bila dikatakan MANDUL, tapi perlu ingat itu hanya telahan manusia bukan Kuasa Tuhan, selagi kekal berusaha pasti ada kejayaan, disini saya kongsikan petua yang keberkesananya telah terbukti.

Susu Kambing
1. Dapatkan lebih kurang 1 Liter susu kambing segar, kemudian 1 KG buah kurma kering/liat. Suami ambil secekak dan isteri ambil secekak dari buah kurma tersebut, kemudian BLEND bersama dalam susu kambing, air dari adunan tersebut hendaklah diminum separuh untuk suami dan separuh untuk isteri.
Kurma Kering
2.Untuk hari berikutnya, suami dan isteri makan 7 Biji Kurma kering setiap seorang yang dibuang bijinya, amalkan setiap pagi setiap hari sehingga akan ada keberkesanan.

Menurut mereka yang belajar dan mengkaji bab Jin, adakalanya Jin Suka menduduki pada FARAJ wanita dan JIN sangat tidak menyukai SUSU KAMBING.

Bagi Menambah Kualiti pada petua yang dikongsikan ini... amalkan juga bacaan :-
 
SURAH MARYAM AYAT 1 - 12


Semoga Perkongsian ini memberi faedah untuk semua, boleh jua sebarkan sebagai penambahan ilmu.

*Artikel ini adalah catatan pribadi saya.
My IG : amieytee

Tiada ulasan:

KISAH AKU ANAK PENEROKA ( SIRI 6 )

PERNGORBANAN ABAH. ( Bahagian 1 ) Sememangnya seawalnya aku dengan abah tidak berapa mesra, mungkin aku tidak biasa dengannya.Apabila a...